Juridisch vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
-


Alle functie categorie├źn:
Overzicht
Consultancy
Juridisch
Personeel
Vastgoed
Schoonmaker
Uiterlijkeverzorging

De Juridisch vacatures in Groningen (Alle regio's)

Juridisch medewerker/specialist contractresearch 2020-09-18
GR-Groningen, Je bent juridisch adviseur met als aandachtsgebied contractresearch. Je stelt (model)contracten op en beoordeelt contracten die via het LCR Loket Contract Research worden voorgelegd. Je adviseert afdelingshoofden, onderzoekers en aan onze opdrachtgever gelieerde ondernemingen inzake uw aandachtsgebied. Je onderhoudt contact met juridische afdelingen van diverse stakeholders van onze opdrachtgever Naar volledige vacature.
Sociaal Juridisch Dienstverlener 2020-09-18
GR-TER APEL, Locatie Ter Apel Functieomschrijving Ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan, waarbij geen dag hetzelfde is? Ben je communicatief zeer vaardig, maatschappelijk betrokken en heb je een HBO-diploma? Wellicht is een baan als Sociaal Juridisch Dienstverlener bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid dan precies wat je zoekt! Op de locatie Penitentiaire Inrichting (PI) Ter Apel van de Dienst Naar volledige vacature.
Sociaal Juridisch Dienstverlener 2020-09-18
GR-TER APEL, Ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan, waarbij geen dag hetzelfde is? Ben je communicatief zeer vaardig, maatschappelijk betrokken en heb je een HBO-diploma? Wellicht is een baan als Sociaal Juridisch Dienstverlener bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid dan precies wat je zoekt! Op de locatie Penitentiaire Inrichting (PI) Ter Apel van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) ie er pl Naar volledige vacature.
Juridisch Secretaresse 2020-05-13
GR-Assen, Juridische secretaresse Jij bent opzoek naar die ene baan die je nog niet voorbij hebt zien komen. Jammer, maar daar zijn wij gelukkig voor. De specialisten op dit gebied die jou graag verder helpen in de zoektocht naar een passende baan als juridische secretaresse. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Randstad secretarieel? Lees de vacature rustig verder en kom in contact met Linda & Naar volledige vacature.
Juridisch Secretaresse 2020-05-13
GR-Assen, Locatie ASSEN Functieomschrijving Juridische secretaresse Jij bent opzoek naar die ene baan die je nog niet voorbij hebt zien komen. Jammer, maar daar zijn wij gelukkig voor. De specialisten op dit gebied die jou graag verder helpen in de zoektocht naar een passende baan als juridische secretaresse. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Randstad secretarieel? Lees de vacature rustig ve Naar volledige vacature.
Juridisch dossierbeoordelaar 2019-12-08
GR-Hoogezand, Functieomschrijving Als juridisch dossiebeoordelaar ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van dossiers gerelateerd aan mijnbouwschade. De dossiers hebben een diverse achtergrond. Het is de taak de dossiers helder te krijgen en te beoordelen wat er nodig is om de dossiers op de juiste wijze af te handelen. Hiervoor stem je af met betrokkenen van diverse afdelingen en partijen. Daarnaast is he Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een dienstverlening baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Juridisch en : dienstverlening