facilitair schoonmaker vacaturesVacatures Gelderland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Gelderland


De populairste vacatures in Gelderland
- Rayonleider Schoonmaakbedrijf (MBO) - Optioneel Uitzendbureau
- LANDELIJK ACCOUNTMANAGER TEXTIELREINIGING van corporate acco
- Schoonmaker(ster) (LBO) - Adecco Nijmegen UMC Radboud Medical
- LANDELIJK ACCOUNTMANAGER TEXTIELREINIGING van corporate acco
- Rayonleider Schoonmaakbedrijf (MBO) - Optioneel Uitzendbureau
- Voorwerk(st)er schoonmaak Nijmegen (LBO/MBO) - Tènce! Arnhem,
- Glazenwasser (LBO) - Timing Zutphen, BRUMMEN


Alle functie categorieën:
Overzicht
Consultancy
Juridisch
Personeel
Vastgoed
Schoonmaker
Uiterlijkeverzorging

De facilitair schoonmaker vacatures in Gelderland (Alle regio's)

Schoonmaker 2020-09-29
GE-WIJCHEN, Schoonmaker gezocht! Voor een bedrijf in Wijchen ben ik op zoek naar een schoonmaker, die fulltime wil gaan werken. Nieuwsgierig? Lees snel verder. Momenteel is het bedrijf Copaco nog vol in bedrijf. Sommige bedrijven liggen stil, maar dit bedrijf zeker niet! Wel zijn ze enorm hard bezig om de werkomgeving voor iedereen zo veilig en gezond als mogelijk is te maken en te houden. Daar kom jij bij ki Naar volledige vacature.
Reinigingsmedewerker 2020-09-26
GE-ERMELO, Houd jij niet van stil zitten en ben jij het liefst de hele dag in de buitenlucht? Wil jij een steentje bijdragen aan de netheid en duurzaamheid van onze mooie woonwijken en ben jij flexibel inzetbaar? Wellicht heb je de intentie om in de toekomst je groot rijbewijs te halen? Stop met zoeken, wij hebben een leuke functie! Wat ga je doen? Als belader werk je samen met een chauffeur en een collega v Naar volledige vacature.
Reinigingsmedewerker Nijkerk 2020-09-26
GE-Nijkerk, Houd jij niet van stil zitten en ben jij het liefst de hele dag in de buitenlucht? Wil jij een steentje bijdragen aan de netheid en duurzaamheid van onze mooie woonwijken in Nijkerk en ben jij flexibel inzetbaar? Wellicht heb je de intentie om in de toekomst je groot rijbewijs te halen? Stop met zoeken, wij hebben een leuke functie! Wat ga je doen? Als belader werk je samen met een chauffeur en ee Naar volledige vacature.
Schoonmaker gebouwen/kantoren 2020-09-25
GE-WAGENINGEN, Parttime baan, als schoonmaakmedewerker in Wageningen! We hebben een hele leuk functie als schoonmaakmedewerker openstaan voor een mooie zorglocatie in Wageningen! Je gaat verschillende ruimtes schoonmaken waaronder kamers, sanitair en kantoorruimte. Dit doe je samen met je collega. Je kan direct starten in de week van 28 september. Het betreft een parttime baan en je werkt 5 ochtenden in de week. Naar volledige vacature.
Schoonmaker 2020-09-25
GE-Arnhem, Schoonmaker Voor een instelling nabij Arnhem gelegen zijn wij op zoek naar een schoonmaker die elke dag in de ochtend enkele uren kan schoonmaken. De werkzaamheden Je gaat bij een verpleeghuis ondersteunen in de schoonmaak. De bewoners zijn tijdens jouw werkzaamheden ook vaak aanwezig, omdat je ook hun kamer schoonmaakt. Verder draag je de verantwoording voor het reinigen van de algemene ruimtes w Naar volledige vacature.
Chauffeur / belader vuilniswagen 2020-09-24
GE-ZUTPHEN, Chauffeur / belader vuilniswagen Werk je graag in de buitenlucht, zie je fysiek werk als een uitdaging en krijg je een goed gevoel van een net en opgeruimd straatbeeld? Bovenal: Wil je snel starten en geld verdienen? Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar Beladers/ Correctors voor de plaatsen Apeldoorn Deventer en Zutphen. Voor een groot bedrijf in de regio Apeldoorn zijn wi Naar volledige vacature.
Gezocht: Glazenwasser met ervaring of iemand die dat wil op doen. 2020-09-23
GE-Regio Zutphen, Voor een Klant in Hengelo GLD zoeken wij iemand die aan de slag gaat als glazenwasser. Ervaring is niet verplicht!. Heb je géén hoogtevrees, ben jij niet bang om een beetje nat te worden en ben je in bezit van een rijbewijs B? Lees dan verder! Je gaat aan de slag bij een kleinschalig bedrijf, dus iedereen kent elkaar. Je gaat samen met je buddy maar op termijn wellicht ook alleen op stap om alle r Naar volledige vacature.
Gezocht; Glazenwasser met ervaring of iemand die dat wil op doen. 2020-09-23
GE-Regio Doetinchem, Voor een Klant in Hengelo GLD zoeken wij iemand die aan de slag gaat als glazenwasser. Ervaring is niet verplicht!. Heb je géén hoogtevrees, ben jij niet bang om een beetje nat te worden en ben je in bezit van een rijbewijs B? Lees dan verder! Je gaat aan de slag bij een kleinschalig bedrijf, dus iedereen kent elkaar. Je gaat samen met je buddy maar op termijn wellicht ook alleen op stap om alle r Naar volledige vacature.
Schoonmaker onderwijsinstelling 2020-09-22
GE-NIJMEGEN, Ben jij een vroege vogel en wil jij alleen in de ochtend werken bij een onderwijsinstelling in Nijmegen? Wij zoeken een ervaren schoonmaker die per direct kan beginnen. Om 6.45 uur begint jouw werkdag en je bent rond 11.30 uur klaar. Met deze baan heb je nog veel tijd over om andere leuke dingen te doen! Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen gedeelte. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de Naar volledige vacature.
Schoonmaker in Wageningen 2020-09-22
GE-Wageningen, Voor een locatie in Wageningen zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor de middaguren. De diensten liggen doordeweeks tussen 14.00-19.00uur. Ben jij per direct beschikbaar en kan je elke doordeweekse dag werken? Spreek je de Nederlandse taal, heb je ervaring in de schoonmaak en ben je per direct doordeweeks beschikbaar op deze tijden? Reageer dan direct! Vacaturenummer: 218349 Naar volledige vacature.
Schoonmaker 2020-09-22
GE-Braamt, Werk je graag met een gezellige groep collega’s? En ben je op zoek naar een parttime baan om wat extra’s te verdienen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als schoonmaker bij dit vakantiepark draag je bij aan een fijne vakantiebeleving in een frisse bungalow. De bungalows bevinden zich op een prachtig park in Braamt. Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het sanitair, de badkamers, keukens e Naar volledige vacature.
Schoonmaakmedewerker 2020-09-19
GE-Wageningen, Parttime baan, als schoonmaakmedewerker in Wageningen! We hebben een hele leuk functie als schoonmaakmedewerker openstaan voor een zorglocatie in Wageningen! Je gaat verschillende ruimtes schoonmaken waaronder kamers, sanitair en kantoorruimte. Dit doe je samen met je collega. Je kan direct starten in de week van 21 september. Het betreft een parttime baan en je werkt 5 ochtenden in de week. Werkt Naar volledige vacature.
Schoonmaker gebouwen/kantoren 2020-09-19
GE-Voorst, Heb jij het hart op de juiste plek? En draag jij graag je steentje bij als schoonmaker voor een orthopedagogisch behandelcentrum? Lees dan snel verder. Voor een relatie in Brummen zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor een behandelcentrum in Voorst. Wat ga je doen? Je gaat als schoonmaker aan de slag in Voorst bij een behandelcentrum bij moeilijk opvoedbare jongeren. Je maakt het behandelcentr Naar volledige vacature.
Schoonmaker gebouwen/kantoren 2020-09-18
GE-Wageningen, Voor een locatie in Wageningen zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor de middaguren. De diensten liggen doordeweeks tussen 14.00-19.00 of 17.00-20.00uur. Ben jij een van deze shifts beschikbaar en kan je elke doordeweekse dag werken? Spreek je de Nederlandse taal, heb je ervaring in de schoonmaak en ben je per direct doordeweeks beschikbaar op deze tijden? Reageer dan direct! Vacaturenummer: 2 Naar volledige vacature.
Schoonmaker 2020-09-18
GE-ARNHEM, Schoonmaker Ben jij op zoek naar een goedbetaalde fulltime baan als schoonmaker? Wil jij werken in de dagdienst en ben je in bezit van een rijbewijs en auto? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Deze pluimveefokkerij is op zoek naar een nieuwe collega in de rol van schoonmaker die de kippenhokken gaat schoonmaken. Soms zal je de kippen zelf gaan verplaatsen naar andere afdelingen. Daarnaast zal j Naar volledige vacature.
Schoonmaker 2020-09-18
GE-DOETINCHEM, Wil jij een bijdrage leveren aan een schone werkomgeving? Heb jij oog voor detail en ben jij perfectionistisch van aard? Dan ben jij de schoonmaker die wij zoeken. Voor een innovatief bedrijf in Doetinchem zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaker. Wat ga je doen? Als schoonmaker binnen dit innovatieve bedrijf ben je verantwoordelijk voor een schone werkomgeving. Dit betekent dat je zowel in Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een dienstverlening baan in Gelderland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed facilitair, schoonmaker en : dienstverlening