personeel vacaturesVacatures Drenthe infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Drenthe


De populairste vacatures in Drenthe
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Consultancy
Juridisch
Personeel
Vastgoed
Schoonmaker
Uiterlijkeverzorging

De personeel vacatures in Drenthe (Alle regio's)

Medewerker personeelsadministratie 2020-09-10
DR-ASSEN, Heb jij ervaring als personeelsadministrateur, ben jij flexibel inzetbaar en stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als tijdelijke back-up medewerker help je mee op de personeels- en salarisadministratie van GGD Assen om de drukte op te vangen. De functie is voor 3 dagen per week. Dit betreft een tijdelijke functie tot het einde van het jaar. Wat zijn je taken? Het opstellen van brieven en contracte Naar volledige vacature.
Medewerker personeelsadministratie 2020-09-09
DR-ASSEN, Heb jij ervaring als personeelsadministrateur, ben jij flexibel inzetbaar en stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als tijdelijke back-up medewerker help je mee op de personeels- en salarisadministratie van GGD Assen om de drukte op te vangen. De functie is voor 3 dagen per week. Momenteel is de GGD een bijzondere werklocatie. Vanwege de corona teststraat en de stressvolle omgeving is het goed om t Naar volledige vacature.
Operator (ter werving) 2020-08-26
DR-EMMEN, Locatie EMMEN Functieomschrijving In Emmen zijn we binnenkort op zoek naar een operator voor het werken in een 3 ploegen systeem. Als operator ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van meerdere machines bij het maken van verschillende soorten stroomkabels. Dit doe je niet alleen maar samen met je collega’s. Technisch inzicht is een vereiste om je werk goed uit te kunnen voeren. Het bet Naar volledige vacature.
Operator (ter werving) 2020-08-26
DR-EMMEN, In Emmen zijn we binnenkort op zoek naar een operator voor het werken in een 3 ploegen systeem. Als operator ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van meerdere machines bij het maken van verschillende soorten stroomkabels. Dit doe je niet alleen maar samen met je collega’s. Technisch inzicht is een vereiste om je werk goed uit te kunnen voeren. Het betreft een fulltime baan voor langer Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een dienstverlening baan in Drenthe :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed personeel en : dienstverlening